Fulfilment

Volgelaar Fulfilment

Slimme oplossingen voor de logistieke processen van je webwinkel?
Vogelaar regelt het!

Vogelaar Fulfilment is dé logistiek partner voor webwinkeliers. gespecialiseerd in het bieden van de meest efficiënte aanpak van het gehele logistieke proces, inclusief betalingsafhandeling. 

Met slimme adviezen en praktische logistieke oplossingen ondersteunen we nationale en internationale klanten in het gehele proces van voorraadbeheer tot webshop afhandeling en van dataverwerking tot handwerkzaamheden. Fulfilment zien we als belangrijke schakel voor het inrichten van e-commerce oplossingen, zeker als het draait om de ervaring van de consument bij de efficiënte afhandeling van bestellingen.   

Het uitbesteden van fulfilment moet je voordeel opleveren, dat is altijd ons uitgangspunt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je vooraf weet wat de kosten zijn voor elk van de werkzaamheden. Transparant en altijd aanpasbaar.

VOORRAADBEHEER, FULFILMENT, TRANSPORT, VERPAKKEN OF WAREHOUSING, HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

financieel fulfilment

Financieel Fulfilment

Vogelaar fulfilment zorgt o.a. voor het implementeren van betaalmethodes bij webshops, het beheer van actierekeningen, incasso van abonnementsgelden, financiële responsverwerking van (marketing) campagnes en cash & refund acties.

International Fulfilment

Internationaal Fulfilment

Doe je internationaal zaken en wil je bestellingen veilig, snel en voordelig verzenden? Wij adviseren je over de mogelijkheden per boot, vliegtuig of vrachtwagen en verzekeren je van messcherpe tarieven en een betrouwbare en snelle verzending.

Logistiek Fulfilment

Logistiek Fulfilment

De experts van Vogelaar Fulfilment ondersteunen je van A tot Z in het volledige logistieke proces. Denk hierbij aan de ontwikkeling van webshops, de afwikkeling van weborders, opslag, voorraadbeheer, verpakken, het verzenden én het afwikkelen van retouren.

Responsverwerking Fulfilment

Responsverwerking

Vogelaar heeft ervaring in het snel en foutloos verwerken van de respons op marketingacties, ongeacht de omvang van je project. Alle reacties die per post, telefoon, mail of internet binnenkomen worden door ons ingevoerd in een database, gecontroleerd op juistheid en waar nodig aangevuld.

Warehouse Fulfilment

Voorraadbeheer

Elke m2 opslagruimte kost geld. Vogelaar Verzenders heeft een eigen logistiek centrum in Utrecht (IJsselstein) met ruim 6.000 m2 aan opslagruimte. Alles om je te helpen met het efficiënt en kostenbesparend beheren van je voorraad. Bovendien krijg je 24/7 online inzicht in je voorraad.

Handmatig Verpakken fulfilment

Handzaam verpakken

Voor de vaak arbeidsintensieve en tijdrovende klussen zoals het om- en herverpakken van producten hebben we een vast team en kunnen flexibel opschalen. Naast ervaring en ruimte om verpakkingswerkzaamheden uit te voeren beschikken we over ruim 6.000 m2 opslagruimte.

SNELLE AFHANDELING VAN BESTELLINGEN, CONTINUITEIT IN HET BESTELPROCES EN GERICHT VOORRAADBEHEER

Customer Cases

Vogelaar Fulfilment is logistiek partner voor webwinkeliers, gespecialiseerd in een efficiënte aanpak van het gehele logistieke proces, inclusief betalingsafhandeling. 

Met slimme adviezen en praktische oplossingen ondersteunen we nationale en internationale klanten in het gehele proces van voorraadbeheer tot webshop afhandeling en van dataverwerking tot handwerkzaamheden. Fulfilment zien we als belangrijke schakel voor het inrichten van e-commerce oplossingen, waar het draait om de ervaring van de consument bij de efficiënte afhandeling van bestelling.   

Het uitbesteden van fulfilment moet u voordeel opleveren, dat is altijd ons uitgangspunt. Daarom vinden wij het belangrijk dat u vooraf weet wat de kosten zijn voor elk van de werkzaamheden, transparant en altijd aanpasbaar.

Oplossingen voor je webwinkel?

Op zoek naar slimme logistieke oplossingen voor je webwinkel? 

Vogelaar vergroot de mogelijkheden die je online kunt aanbieden aan je klanten. Dat doen we o.a. door vooraf alle opties af te stemmen welke nodig zijn om jouw organisatie verder te brengen, zowel nationaal als internationaal.

Voor een inspirerende kennismaking en advies over logistieke en/of financiele fulfilment neem je contact op met Mark Bonenkamp.
Vogelaar regelt het!

Fulfilment 22/05/2015

Contact

Einsteinweg 45-47
3404 LJ IJsselstein

+31 30 60 33 514
info@vogelaarverzenders.nl
Vogelaarverzenders.nl

KVK: 08096916
BTW: NL810126163B01

Teruggebeld worden?
Sending