Print & Mail

Vogelaar Print & Mail

Professionele ondersteuning bij uw mailing?
Vogelaar regelt het!

Vogelaar Print & Mail is al meer dan 40 jaar dé Direct Mail specialist van Nederland, het vertrouwde adres om uw boodschap als mailing op een slimme en effectieve manier onder de aandacht van uw klanten te brengen.

De juiste en kostenbesparende vorm, een slime bezorg methode, persoonlijk en direct, scherpe porti tarieven, een hoge respons, timing, frequentie en vormgeving, Vogelaar deelt graag haar kennis om samen met u tot een juiste aanpak te komen, voor elke campagne altijd de juiste oplossing.

KOSTEN BESPAREN, SLIMME BEZORG METHODES, SCHERPE PORTI TARIEVEN EN KORTE DOORLOOPTIJDEN

Direct Mail

Direct Mail

Onze DM experts geven uw mailing, brochure, brief of folder een professionele uitstraling, waarmee u zich kunt onderscheiden. Inkjetten, kleurprinten, laserprinten of personaliseren. Maak gebruik van onze expertise om uw DM succesvol in te zetten.

Grafische afwerking

Grafisch afwerken

Grafische afwerking is de finishing touch van uw drukwerk. De inspanningen van uw vormgever en de drukker worden zichtbaar gemaakt door onze bind- en afwerking specialisten. In eigen huis beschikken wij o.a. over snijmachines, vouwmachines en een hechtstraat.

Couverteren

Couverteren

Uw mailpack professioneel en zorgvuldig samenstellen in een kleine of grote envelop. Machinaal of juist handmatig. Vogelaar heeft altijd een uitgebreid machinepark en de experts om uw mailing efficient en effectief te verwerken en ter post te bezorgen.

sealen

Sealen

Sealen geeft magazines en folders extra cachet. Je kunt o.a. kiezen uit transparante en gekleurde gemetaliseerde folies, maar ook voor milieuvriendelijke folies zoals bio- of rijstfolie. Vogelaar heeft meerdere folie-seallijnen, een zekerheid om de afgesproken levertijden te halen.

banderen

Banderen

Banderen is het verpakken van nieuwsbrieven en magazines in een papieren wikkel, met of zonder een adres. De wikkel kan ook bedrukt worden met een reclame boodschap. Op deze manier krijgt je nieuwsbrief, magazine of krant een extra promotionele waarde.

print-mail-handmatig verpakken

Handzaam verpakken

Werkzaamheden die niet of lastig machinaal gedaan kunnen worden, zoals het vullen van mailpacks, enveloppen en displays, het gereedmaken van relatiegeschenken of opplakken van items, zijn vaak tijdrovend en arbeidsintensief. Wij steken de handen graag uit de mouwen!

VOOR ELKE DM CAMPAGNE ALTIJD DE JUISTE OPLOSSING

Customer Cases

Meer weten over onze innovatieve oplossingen voor opdrachtgevers?

Vraag nu onze brochure met inspirerende ‘Customer Cases’ aan.
In onze brochure leest u over de uitdagingen van klanten en 
onze oplossingen op het gebied van direct mail, e-mailmarketing, webshop ontwikkeling, postale verwerking, spaaracties, verpakken, porto-tarieven digitaal printen, grafische afwerking, logistieke en financiële afhandeling van internetbestelling, cashback acties, sales promotions en social media marketing.

Je mailing professioneel versturen?

Nieuwsgierig hoe wij u kunnen ondersteunen bij het verzenden van uw mailing?

Klik op een van de icons en lees verder over onze veelzijdige en professionele dienstverlening, of neem contact op met Mark Bonenkamp voor een inspirerende kennismaking. 

Print & Mail 22/05/2015

Contact

Einsteinweg 45-47
3404 LJ IJsselstein

+31 30 60 33 514
info@vogelaarverzenders.nl
Vogelaarverzenders.nl

KVK: 08096916
BTW: NL810126163B01

Teruggebeld worden?
Sending